הכנת קיצור דרך ב IOS לתו הירוק

אני מקווה שלא יהיה עוד סגר נוסף. בכל אופן ומאחר ואנחנו צריכים לשלוף את התו הירוק בתקופה הקרובה, ומכיוון שרבים מעדיפים שלא להתקין אפליקציות מסוימות מסיבות שונות או מסיבות הקשורות בהעדר נגישות לאפליקציות מסוימות, נראה כי יש קיצור ב IOS שיאפשר להציג בקלות  את התו הירוק שקיבלתם ממשרד הבריאות.

שמירת קובץ ה PDF

  1. שמרו את קובץ ה PDFשל התו הירוק במכשיר האייפון באפליקציית הקבצים על גבי המכשיר (ולא בשירות ענן). את הקובץ יש לשמור כ pdf.
שמירת הקובץ באייפון
שמירת הקובץ באייפון

 

  1. פתחו את אפליקציית הקיצורים באייפון ובחרו ביצירת קיצור חדש
  2. בשדה החיפוש ליישומים ופעולות הקלידו פתח ואת שם הקובץ שהענקתם לקובץ ה PDFעם התו הירוק ומתוך תוצאות החיפוש, לחצו עליו. הפעולה תתווסף לקיצור החדש שאתם יוצרים. ניתן להוסיף מגוון רחב של פעולות לקיצור זה – אבל בשלב זה, נעשה את זה פשוט.

 

חיפוש הקובץ באפליקציית הקיצורים
חיפוש הקובץ באפליקציית הקיצורים
הוספת הפקודה לפתיחת הקובץ לקיצור חדש
הוספת הפקודה לפתיחת הקובץ לקיצור חדש

 

  1. לחצו על כפתור הפרטים הממוקם תחת כפתור הסיום. במסך זה תוכלו להעניק שם לקיצור הדרך שישמש אתכם בפתיחת הקיצור בפקודה קולית, להוסיף את הקיצור למסך הבית ולהגדיר אם יופיע בגיליונות שיתוף ובשעון החכם של Apple.
אפשרויות נוספות לקיצור כמו הוספת שם, צלמית למסך הבית ואפשרויות שיתוף
אפשרויות נוספות לקיצור כמו הוספת שם, צלמית למסך הבית ואפשרויות שיתוף

 

  1. לחצו על סיום בכדי לחזור למסך פעולות הקיצור ושוב על סיום בכדי לסיים את יצירת הקיצור. תוכלו גם לנסות ולהפעיל את הקיצור לפני לחיצה על סיום ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה בתחתית חלון יצירת הקיצור.

הוספת הפקודה לפתיחת הקובץ לקיצור חדש

 

כעת תוכלו להציג את התו הירוק שנוצר ע,י אפליקציית הקיצורים ל IOS באמצעות  פקודה קולית לסירי או ע"י לחיצה על אייקון הקיצור במסך הבית.

הדוגמה של התו הירוק היא דוגמה אחת ובאופן דומה, ניתן לשלוף בקלות מסמכים  נוספים וחשובים שאתם צריכים להציג מעת לעת.

 

זקוקים לשירות?

  • אם אתם זקוקים לייעוץ, ליווי בהליך הטמעת הנגישות בשירותי אינטרנט וטכנולוגיות מידע, אני כאן לשירותכם עם ניסיון של מעל לעשור בתחום וכמורשה נגישות שירות משנת 2015, בעבודה מאתגרת ושוטפת עם ארגונים רבים במגזר הציבורי, הפרטי,  השלישי ועבודה עם אנשים עם מוגבלות.
  • השירות שלי כולל: ייעוץ וליווי שוטף, הרצאות והדרכות נגישות, כתיבת אפיוני נגישות לממשקים טכנולוגיים, ביצוע בדיקות נגישות עם כלים אוטומטיים, טכנולוגיות מסייעות לנגישות, בדיקות ברמת קוד המקור ובשיתוף עם אנשים עם מוגבלות, מתן הנחיות מקצועיות למתכנתים, מעצבים ועורכי תוכן, מתן ייעוץ  ללשכות משפטיות, מנהלי פרויקטים ועוד.
  • הליך ייעוץ וליווי בהתאמות נגישות לשירותי אינטרנט בהתאם לחוקים, לתקנות ולתקני הנגישות הרלוונטיים (וללא תוספי נגישות!)
  • מוזמנים לפנות אלי באמצעות טופס צור קשר באתר

 

%d בלוגרים אהבו את זה: